Presse


Vi har jo brug for at grine!

 

Vi har mere end nogensinde brug for at komme ud og more os, og bare få lov til at slippe latteren løs.

Det er præcis dét, som publikum kan glæde sig til i Cabaret Revyen, hvor det hele lige bliver krydret op med show, god musik og alt hvad hjertet kan begære i den sammenhæng.

Det er de to entertainere, bugtaler Peter Nørgaard og revymand Lukas Birch, der står bag projektet.

Peter Nørgaard kan folk nok huske fra dengang han charmerede alle danskere med sine ”talende” dukker i Danmark har talent.

”Det er vigtigt for os at folk får et pusterum, og vi håber at vi bliver en form for ventil i dagligdagens stress og jag,” slår de fast og fortsætter:

”Vi kender det jo fra os selv, vi har jo brug for at grine. Nogle gange sker der ting i livet, der er så absurde at det eneste man kan gøre er at grine af det.”

 

Publikum kan glæde sig til en klassisk revy med twist af de gamle cabareter, hvor sang- og shownumre får sneget sig ind, dermed kan man gå hjem med hjertet fyldt af det bedste fra underholdningspaletten.

Revyen spiller på (INDSÆT SPILLESTED), varer ca. 2 timer inklusiv pause, og du kan sikre dig din billet på www.cabaretrevyen.dk.  • Her kan du frit hente pressemateriale til omtale/salgsanvendelse. Anvendelse af materialet må kun finde sted, ved skriftlig tilladelse fra SatelitTeateret.

Følg os

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend